De kosten voor het gastouderbureau kunnen goedkoop zijn.
Voor 30 euro per gezin per maand bent u klaar.

En daartegenover krijgt u het meest ontwikkelde registratiesysteem in de gastouderopvang
Wij noemen dit systeem:

TOK

(Tijdregistratie Opvang Kinderen)

Hoe we zo goedkoop kunnen zijn?
Een gastouderbureau voert administratieve handelingen en controlerende handelingen uit.
De administratieve handelingen hebben wij geautomatiseerd! Zo zijn we geen tijd kwijt met de tijdregistratie, opstellen van facturen en controleren van betalingen.
Verder besteden we 16 uur per jaar aan de kwaliteit van de gastouder, dat is omgerekend iets minder dan anderhalf uur per maand. Voor 30,- per maand kom je dan keurig uit je loonkosten.
En het gaat opleveren als een gastouder meerdere kinderen heeft, omdat je dan efficienter bent in je kwaliteitscoaching en controles.
Tevens verdienen we enkele euro's aan het afzetten van het TOK-systeem bij gastouders, waardoor zij hun avonduren terug krijgen.
Bespaar dus op onnodige kosten en maak gebruik van If You're Happy.

Kosten vraagouder € 30

U kunt zich alvast kosteloos inschrijven, waarbij u zichzelf aanbiedt als een vraagouder die een gastouder zoekt. indien er een bemiddeling tot stand is gekomen, zijn de startkosten eenmalig 30 euro, dit omdat u dan pas actief gebruik gaat maken van ons TOK systeem. Tevens vragen wij 30 euro bureaukosten per maand per gezin. Hierbij inbegrepen zit de kassiersfunctie van het gastouderbureau. Hierdoor wordt de geldstroom inzichtelijk gemaakt via ons TOK systeem, dit is nodig voor de Belastingdienst. Tevens verzorgen wij twee keer per jaar evaluatie en bemiddelingsgesprekken.

Kosten gastouder

U kunt zich alvast kosteloos inschrijven, waarbij u zichzelf aanbiedt als een gastouder die nieuwe vraagouders zoekt. Als er bemiddeling tot stand gekomen is, dan kunt u kosteloos gebruik maken van onze service. Tevens krijgt u minimaal 16 uur per jaar begeleiding vanuit ons gastouderbureau, hierbij inbegrepen zit de Risico-inventarisatie analyse, de werkwijze rondom signaleren kindermishandeling, begeleiding en bemiddelingsgesprekken. Indien u actief gebruik gaat maken van ons TOK systeem dan brengt dit kosten met zich mee. U kunt ook van ons TOK systeem gebruik maken, indien u aangemeld bent bij een ander gastouderbureau.

TOK systeem, zonder kassier

U kunt ook bij uw huidige gastouderbureau blijven en alleen gebruik maken van ons TOK systeem. Deze kosten zijn 10 euro per maand, de startkosten zijn eenmalig 30 euro, omdat wij u moeten aanmelden. Voordeel: u kunt bij uw huidige gastouderbureau blijven en toch gebruik maken van online tijdregistratie.
Ook een gastouderbureau mag gebruik maken van ons TOK systeem en vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ik wil het TOK systeem zien

Tijdregistratie Opvang Kinderen. Het administratie systeem voor kinderopvang dat zorgt voor transparantie over opvangtijden en opvangkosten. Kijk zelf rond in onze demo-app.

Voordeel gastouders: Tijd besparen op de administratie, direct zicht op de verdienste van de werkdag, zicht op het aantal opgevangen kinderen per dag volgens de norm van de Wet op de Kinderopvang.

Voordeel vraagouders: Direct zicht op uw afgenomen uren, drect duidelijkheid over de kosten van de opvangdag, direct zicht op de afgenomen jaaruren, in verhouding tot de opgegeven uren aan de Belastingdienst voor de voorlopige teruggaaf.

Wij u benaderen?

Graag zelfs! Laat hieronder uw mailadres achter.